‘Meer met Minder Manifestatie’ in Lingewaard

Zaterdag 27 november jl. bezochten ruim 300 inwoners van Lingewaard (deelnemer platform armoedebeleid) de ‘Meer met Minder Manifestatie’. Deze bijeenkomst was bedoeld om mensen met een smalle beurs eens een middag in het zonnetje te zetten. Via verschillende workshops, informatiestands, make-overs en een lezing door Marieke Henselmans konden bezoekers genieten van een gezellige én informatieve middag. Ook konden bezoekers ‘bespaartips’ inleveren, voor de beste tip was een prijs beschikbaar. Jongeren leverden in het kader van hun maatschappelijke stage via het ROC een bijdrage als (gratis) kapper of cateraar.
De Manifestatie werd mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van vele Lingewaardse organisaties, ondernemingen, verenigingen, instellingen en de gemeente Lingewaard.

Geef een reactie